Joen sähköpojat -logo

Valokuituhitsaukset Joensuun alueella

Ota yhteyttä!

Teemme valokuituhitsaukset ammattitaidolla Joensuun seudulla ja muualla Pohjois-Karjalassa.


Valokuituyhteydet mahdollistavat nopean langattoman tietoliikenteen. Teemme kuituhitsauksia niin yksityisille kuin yrityksillekin. Yhden asiakasryhmämme muodostavat taloyhtiöt. Asennamme valokuitukaapelit esimerkiksi liiketiloihin, taloyhtiöille ja pientaloihin.

Logon osa

Valokuituhitsaus ammattitaidolla

Valokuituyhteydet luovat erinomaisen pohjan nopeille langattomille yhteyksille. Valokuituhitsaus on paras ja varmin tapa tehdä valokuituliitoksia. Valokuituhitsaus on vaativaa ammattilaisten työtä, jonka toteuttaminen kannattaa jättää huolelliselle tekijälle parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. 

Meiltä saat ammattitaidolla kaikki valokuituhitsaukset kerrostaloihin, omakotitaloihin sekä teollisuus- ja liikekiinteistöihin Pohjois-Karjalan alueella. Meiltä löytyvät paitsi laadukkaat ja uudenaikaiset hitsauslaitteet, myös kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joilla on tarvittavat luvat ja ajantasainen koulutus vaativienkin valokuituhitsausprojektien toteuttamiseen. Meillä on vuosien kokemus valokuidun kanssa työskentelemistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Valokuitukaapelointi on taloyhtiönkin etu

Valokuitukaapeloinnilla on useita etuja esimerkiksi perinteiseen kuparikaapelointiin verrattuna. Valokuitukaapelia pitkin kulkevat tietoliikenneyhteydet ovat vapaita sähköisistä häiriöistä, mahdollistavat nopean ja turvallisen tietoliikenteen ja tulevat käyttökustannuksiltaan edullisiksi. Jokaisessa huoneistossa hyvin toimiva, nopea valokuituyhteys voi tulevaisuudessa jopa vaikuttaa asunnon osto- tai vuokrauspäätökseen.

Joen Sähköpojat Joensuusta, Pohjois-Karjalasta toteuttaa valokuituhitsaukset ripeästi ja ammattitaidolla esimerkiksi sellaisille taloyhtiöille, jotka ovat siirtymässä valokuitukaapeliin. Oletko kiinnostunut hankkimaan taloyhtiöösi valokuituyhteyden? Autamme sinua mielellämme ja kerromme lisää tarjolla olevista palveluistamme!