Joen Sähköpojat -logo

Sähkötyöt Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

Teemme sähköurakat ja sähkötyöt Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella.


Meiltä saat kaikki laajemmatkin sähköurakat sekä pienet että suuret sähköasennustyöt kaikkiin huoneistoihin, kiinteistöihin ja maatiloille. Ammattilaisemme tekevät myös laajat sähkösuunnitelmat tarpeidesi mukaan.

Logon osa
Kaksi miestä kättelee

Sähköurakointi

Toteutamme sähköurakoinnit niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Voit pyytää tarjouksen laajemmasta urakasta tai tilata sähkötyöt tuntityönä. Toteutamme töitä yksityisille kotitalouksille ja yrityksille aina kerrostalohuoneistosta liikehuoneistoihin asti. Suosimme laadukkaita sähkötuotteita ja -tarvikkeita. 

Sähköasentaja tekemässä sähkötöitä

Sähköasennukset

Kaikille sähkönkäyttäjille sallittuja korjaus- ja asennustöitä on rajallinen määrä. Muissa tilanteissa tulee kääntyä sähköalan ammattilaisen puoleen. Sähköalan ammattilaisena olemme valtuutettuja hoitamaan kaikki sekä huoneistojen että kiinteistöjen sähköasennukset aina lamppujen vaihdoista sähköremontteihin asti. Palvelemme yksityistalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä kaikissa niiden sähköasennuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Sähkösuunnitelmat

Sähkösuunnitelmat

Onnistunut sähköistys tarvitsee pohjakseen huolellisen sähkösuunnitelman. Sähkösuunnitelman lähtökohtana on aina asiakkaan arkielämän tarpeet ja toiveet. Voimme suunnitella kanssasi esimerkiksi valokatkaisijoiden sijainnit ja keittiön pistorasiapaikat. Kerro meille toiveesi ja jätä sähkösuunnitelmasi ammattilaisen käsiin!

Kaapelinäytöt

Kaapelinäytöt

Kaapelinäyttö on syytä tilata silloin, kun suunnitelmissa on esimerkiksi maanrakennusprojekti. Kaapelinäytön avulla varmistetaan, ettei kaivuualueella ole sähkö-, puhelin- tai tiedonsiirtokaapeleita. Kun kaapeleiden sijainti selvitetään, vältetään mahdolliset vahingot, työn viivästykset ja lisäkustannukset. Kysy lisää – me vastaamme mielellämme.

Antennin asennus katolle

Antenniasennukset

Antenniasennukset tehdään Joen Sähköpojissa tottunein ottein. Suoritamme kaikenlaisten antennijärjestelmien asennukset ja teräväpiirtolisäykset, myös huollot sekä korjaukset. Ammattilaisen tekemä työ takaa laadukkaan ja häiriöttömän signaalin.

ATK-kaapelointi

ATK-kaapeloinnit

ATK-kaapeloinnilla rakennetaan yhtenäiset, turvalliset ja toimivat verkot. Oikealla asennustekniikalla ja kohteeseen sopivalla materiaalivalinnalla on tärkeä merkitys järjestelmän toimivuuden kannalta. Näin varmistetaan verkkojen sujuva tiedonkulku.

Ovipuhelinjärjestelmät kiinteistöihin

Ovipuhelinjärjestelmät

Joen Sähköpojilta saat ovipuhelinjärjestelmät kiinteistöihin helposti ja luotettavasti. Teemme sekä ovipuhelinjärjestelmien asennus- että huoltotöitä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä luotettavaan sähkötöiden tekijään Joensuussa!