Joen Sähköpojat -logo

Kuntotutkimukset ja sähkösaneeraukset Joensuussa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joen Sähköpojat Oy tekee sähkölaitteistojen kuntotutkimukset ja sähkösaneeraukset Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa. Avullamme nykyaikaistat sähkösi ja varmistat järjestelmän ja laitteiden turvallisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kiiretilanteita varten meiltä löytyy myös sähköpäivystys.

Logon osa

Sähköä turvallisesti – olisiko kuntotarkastuksen aika?

Vanhat sähköasennukset ja vanhat sähköllä toimivat laitteet voivat aiheuttaa käyttökatkoja ja esimerkiksi sähköiskujen ja tulipalon riskin. Vanhat kaapeloinnit ja laitteet on mitoitettu aivan toisenlaista käyttöä varten. Paloturvallisuusriski muodostuu esimerkiksi silloin, kun johtoja ja keskuksia kuormitetaan liikaa. Sähköasennukset ja laitteet saattavat myös kulua ja mennä rikki.

 

Toimitila- ja teollisuusrakennusten, suurten maatalousrakennusten ja muun muassa monien julkisten rakennusten, kuten koulujen ja päiväkotien, sähköjärjestelmät onkin lain mukaan tarkistettava määräajoin. Suosittelemme tarkastusta myös asuinrakennuksille. Näin vältät vaikutuksiltaan mittaviksikin käyvät vahingot.

 

Määräaikaistarkastuksen tilaaminen on sähkölaitteiden haltijan eli yleensä kiinteistön omistajan, joissain tapauksissa vuokralaisen, tehtävä. Ota yhteyttä – tulemme mielellämme tekemään tarkastuksen ja annamme siitä sinulle asianmukaisen raportin. Meiltä löytyy sähkölaitteiston kuntotutkijan pätevyys. 

Sähköjärjestelmän uudistaminen

Jos sähköjärjestelmäsi vaatii uudistamista, me hoidamme sen ammattitaidolla. Teemme sähkösaneerauksia monenlaisille asiakkaille: yrityksille, taloyhtiöille ja isännöitsijöille sekä esimerkiksi yksityisille kotitalouksille.

 

Uudistamme kiinteistön sähköjärjestelmän tarvittaessa kokonaisvaltaisesti, ja työ sisältää johdotuksien vaihtamisen, uudet sähkökalusteet ja sähkökeskuksen asennuksen. Pyrimme toteuttamaan saneerauksen pintoja purkamatta, joten rakennuksessa voi yleensä asua ja työskennellä koko remontin ajan.

 

Sähkösaneeraus poistaa ikääntyneestä sähköjärjestelmästä ja sähkölaitteista aiheutuvat riskit ja parantaa turvallisuutta. Lisäksi se mahdollistaa tilojen nykyaikaisen käytön. Saneerauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi parantaa valaistusta ja lisätä pistorasioiden määrää sisällä ja ulkona. Voit samalla sopia kanssamme myös vaikka sähköauton latauspisteen asennuksesta.

 

Halutessasi voit kysyä meiltä myös sähköhuoltospoimusta.

Muista! Sähkölaitteiston kunnossapito on kiinteistön omistajan vastuulla.

KT-kuntotutkija sertifikaatti