Joen Sähköpojat -logo

Sähköpäivystys Joensuussa

Soita sähköpäivystykseen tästä!

Sähköpäivystyksemme päivystää yllättävien tilanteiden varalta vuorokauden ympäri Joensuussa ja muualla ja Pohjois-Karjalassa. Mikäli tarvitset palveluksiamme epätavalliseen aikaan, älä epäröi ottaa yhteyttä päivystysnumeroomme!


Sähköpäivystyksemme on olemassa yllättäviä tilanteita varten. Sähkövika ja korjauksen tarve voivat yllättää kelloon katsomatta. Harva sähkökorjaus- ja asennus on muiden kuin sähköalan ammattilaisten tehtävissä. Ota siis yhteyttä meihin.

Logon osa

Palvelemme vikatilanteissa ympäri vuorokauden

Sammuivatko valot tai tuliko sähkönjakeluun häiriö? Päivystävät sähkömiehemme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa sähköjärjestelmien ongelmissa sulakkeen vaihdosta sähköasennuksiin kelloon katsomatta.

Kaikille sähkönkäyttäjille sallittuja korjaus- ja asennustöitä on vain vähän. Useimmissa tilanteissa tulee kääntyä sähköalan ammattilaisen puoleen. Etenkin kun sähkövahinko sattuu, älä yritä itse korjata vikaa, koska se on hengelle ja terveydelle vaarallista. Soita sen sijaan päivystykseemme! 

Säästämme sinulta paitsi riskin terveydellesi, niin myös aikaa ja rahaa. Avullamme säästät todennäköisesti korjauskustannuksissa. 

Ehkäisemme vahinkojen laajenemisen neuvomalla sinua puhelimitse ja lähettämällä ammattitaitoisen sähkömiehen nopeasti paikalle kohteeseen. Sähkömiehemme korjaa vian alta pois välittömästi saavuttuaan paikalle.

Muista kotitalousvähennys

Huomaathan, että myös sähköpäivystys on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä! Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus. 

Kotitalousvähennys on enintään 2 250 euroa vuodessa/hlö. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa. Voit tutustua kotitalousvähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.