Joen Sähköpojat -logo

Asennamme sähköautojen latauspisteet Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

Saat sähköautojen latauspisteet ja -asemat Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa kätevästi meiltä!


Joen Sähköpojat suunnittelee ja asentaa sähköautojen latauspisteitä ja latausasemia kaikkiin kiinteistöihin: niin omakotitaloille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Logon osa

Kokenut Elfin-urakoitsija

Olemme kokenut ja luotettava Elfin-urakoitsija. Saat meiltä sähköautojen latauspisteet suunnittelusta asennukseen sekä opastuksen niiden käyttöön. Löydät kattavasta valikoimastamme sähköautojen latausasemat ja latausjohdot aina kilpailukykyisin hinnoin. 

Kokenut sähköalan ammattilaisemme kartoittaa kohteesi ja antaa ehdotuksen latausaseman asennukseen sekä opastaa käyttöönotossa. Kun toimit yhteistyössä ammattilaisen kanssa, varmistat, että latauspiste on pitkäaikainen ratkaisu ja pysyy mukana autojen ja sähköverkon nopeassa kehityksessä. 

Kysy lisää, ota yhteyttä!

Sähköautojen latauspisteen suunnittelu

Sähköautojen latauksessa tulee ottaa huomioon auton, latausaseman ja asennuskohteena toimivan kiinteistön tai paikan piirteet. Yhden latauspisteen sijaan saattaa olla tarpeen varata valmiudet useammalle latauspisteelle tulevaisuutta silmällä pitäen. On myös hyvä varmistaa, että latauspisteessä on varmasti asianmukainen latausteho ja oikeanlaiset liitännät autoon. 

Latausasema voi olla esimerkiksi seinään kiinnitettävä silloin, kun voidaan hyödyntää autotallia tai katosta. Seisova pylväsmallinen latauspiste soveltuu puolestaan pihamaalle. Jos latauspiste sijaitsee kaukana sähköpääkeskuksesta, muutostyöt voivat edellyttää esimerkiksi kaivuutöitä. Asennuksen jälkeen antamallamme käyttöönotto-opastuksella varmistamme, että sähköauton lataus sujuu jatkossa yhtä huolettomasti kuin sen suunnittelu kanssamme. Autamme sinua latauspisteen suunnittelussa ja käyttöönotossa ammattitaidolla!

Hanki sähköautojen latauspiste

Jos latauspisteen tai -aseman hankkiminen kiinnostaa, ota yhteyttä yritykseemme! Suunnittelemme sähköauton lataukseen tarvittavan kokonaisuuden alusta asti kanssasi ja huolehdimme toteutuksesta ja käyttöönotto-opastuksesta sovitussa aikataulussa. Tarjoamme sähköauton latauspisteen toteutukseen myös joustavaa rahoitusta.

Lisätietoja sähköautoista sekä niiden lataamisesta voi lukea ostajan oppaasta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!