Joen Sähköpojat Oy:n avulla otat käyttöösi pörssisähköohjauksen kiinteistössäsi Joensuun seudulla ja muualla Pohjois-Karjalassa. Älyreleen avulla käytät sähköä silloin, kun se on edullisimmillaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Sähköalan ammattilaisemme auttavat sinua mielellään myös kaikissa muissa sähköön liittyvissä asioissa. Palveluihimme kuuluvat myös muun muassa sähkötyöt ja sähköpäivystys.

Logon osa

Sähkölaitteiden ohjaus pörssisähköllä

Pörssisähkön käyttäjät voivat ajoittaa sähkönkäyttönsä ajankohtaan, jolloin sähkö on edullisimmillaan. Tämä tapahtuu käytännössä älyreleen avulla, joka ohjaa sähkölaitteiden toimintaa pörssihintojen mukaan. Älyrele noutaa pörssisähkön tuntihinnat automaattisesti verkosta ja ohjaa laitteen päälle ja pois päältä haluttujen ehtojen mukaisesti.

 

Älyrele asennetaan kiinteistön sähkökeskukseen tai sen välittömään läheisyyteen. Sillä voidaan ohjata muun muassa:

  • lämminvesivaraajaa
  • sähköistä lämmitystä
  • ilmanvaihtoa
  • sähköauton latausasemaa.

Jo pelkän lämminvesivaraajan lämmityksen ohjaus voi tuoda vuodessa useiden kymmenien eurojen säästöt. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää säästömahdollisuuksista!

Kysy lisää!

Ohjauslaitteen asennus

Saat meiltä kaiken tarvittavan. Jos kiinteistössä on nykyaikainen sähkökeskus, voimme sijoittaa tarvittavat ohjauslaitteet suoraan keskukseen. Vanhanmallinen ”tulppasulakekeskus” tarvitsee yleensä lisäkotelon ohjauslaitteita varten.


Yhden laitteen ohjaus edellyttää minimissään yhtä moduulipaikkaa vapaata tilaa ja kolmivaiheinen laite neljä moduulipaikkaa. Älyreleen käyttöön tarvitaan myös langaton verkkoyhteys.

Kysy lisää!

Laitteen ohjelmointi

Voit ohjelmoida pörssisähkönohjauslaitteen itse, mutta se vaatii hieman perehtymistä asiaan. Halutessasi teemme ohjelmoinnin puolestasi. 

 

Älyreleen ohjaukseen voi ostaa myös ulkopuolisen palvelun. Esimerkiksi OnOffer-palvelu toimii verkkosivun kautta, joten erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa.

Lisää OnOffer-palvelusta