Joen sähköpojat -logo

Aurinkopaneelit Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

Autamme sinua muuntamaan auringon säteilyenergian edullisesti sähköksi aurinkopaneeleiden avulla Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa.


Auringon säteilyenergian hyödyntäminen sähkön tuotannossa on viisas valinta. Aurinkoenergia on ympäristön ja lompakon kannalta erittäin hyvä ratkaisu. Tarvitaan vain aurinkopaneelit, jotka muuntavat auringon säteilyn sähköksi. Me voimme auttaa sinua!

Logon osa

Myymme ja asennamme GEF Aurinkovoimalat

Toimimme GEF Aurinkovoimaloiden jälleenmyyjänä. Toimitamme GEF Aurinkovoimalat käyttövalmiiksi asennettuna Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. 

Saat meiltä kaiken tarvittavan GEF Aurinkovoimalaa varten: aurinkopaneelit, invertterin, kiinnitysjärjestelmän sekä muut komponentit, konsultoinnin, asennuksen, käyttöönoton ja opastuksen sekä tarvittaessa myös rahoituksen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!

Miten auringosta saadaan sähköä?

Auringonsäteily koostuu hiukkasista, jotka kuljettavat auringon säteilyenergiaa. Kun hiukkaset osuvat aurinkokennoihin, ne luovuttavat energiansa niissä oleville elektroneille, jotka muodostavat sähkövirran kennojen virtajohtimiin. Aurinkopaneelit siis muodostuvat toisiinsa kytketyistä aurinkokennoista.

Aurinkopaneelit ja verkkoon kytkentä

Asennamme sähköverkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät noin 100 kilometrin säteellä Joensuusta. Tiesitkö, että aurinkosähköllä voidaan tuottaa tarpeeksi sähköä kodin kaikille laitteille? Sähkö, joka tuotetaan yli oman tarpeen, ohjataan yleiseen sähköverkkoon. Mikäli oma tuotanto ei taas tuota tarpeeksi sähköä kodin tarpeisiin, puuttuva sähkö ostetaan sähköyhtiöltä.

Meiltä saat aurinkopaneelit asennuksineen

Paneeleja on monenlaisia ja moneen erilaiseen tarpeeseen. Autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Järjestelmän oikea mitoitus ja asennus on tärkeää, jotta hankinta on kannattavaa ja laitteet toimivat optimaalisesti. Me hoidamme aurinkopaneelit myös paikalleen Joensuun lähialueilla!

Helppoa ja huoltovapaata

Avullamme aurinkoenergiajärjestelmän hankinta käy vaivattomasti. Järjestelmä on kaiken lisäksi helppohoitoinen, sillä siinä ei ole liikkuvia osia. Aurinkopaneeleiden pyyhintä kerran, pari vuodessa riittää huolloksi. 

Mikäli aurinkoenergiajärjestelmän kanssa kuitenkin tulee ongelmia tai huoltotarpeita, me olemme apunasi.