Säästöä energiakustannuksiin, 10 syytä valita energiatehokas pumppu | Joensuu, Eno ja Pohjois-Karjala

Ilmalämpöpumppu on päälämmitysjärjestelmää tukeva lämmitysjärjestelmä, jota hyödyntämällä leikkaat huomattavasti energiakustannuksiasi. Sähkölämmitteisessä kiinteistössä säästömahdollisuus on jopa 5000 kWh vuodessa. Ammattilaisen säätämä ilmalämpöpumppu myös puhdistaa sisäilmaa ja poistaa siitä ylimääräistä kosteutta. Ilmalämpöpumppu on luonnonystävän valinta, joka sopii erinomaisesti sekä toimistoihin ja liiketiloihin että kotiin ja mökille.


Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumpun rakenne koostuu sisäyksiköstä, ulkoyksiköstä ja kompressorista. Kompressori kierrättää pumpun sisä- ja ulkoyksikön välillä kylmäainetta. Ulkoilmassa oleva lämpöenergia siirretään ulkoyksikön kautta kylmäaineeseen, joka höyrystyy ja sitoo sen itseensä. Kylmäaineen kulkeutuessa kohti sisäyksikköä se nesteytyy ja luovuttaa lämpöenergian sisäyksikölle, joka pumppaa lämmön kiinteistön sisäilmaan. Ilmalämpöpumppua voi lämmittämisen lisäksi käyttää myös jäähdyttämiseen, jolloin sen toiminta kääntyy päinvastaiseksi.


Minkälainen ilmalämpöpumppu minulle sopii?

Tarjoamme Suomen ankariin sääolosuhteisiin soveltuvia ilmalämpöpumppuja. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Toshiba ja Mitsubishi ilmalämpöpumput, jotka ovat markkinoiden hiljaisimpia ja tehokkaimpia. Autamme sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan pumpun ja tulemme asentamaan sen kohteeseen. Teemme asennuksen yhteydessä myös vaadittavat säädöt ja opastamme sinua ilmalämpöpumpun käytössä. Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö kannattaa asentaa huoneeseen, josta sen tuottama lämpö leviää helposti muualle rakennukseen.

Huolellinen asennus takaa pumpulle pitkän käyttöiän. Olemme virallinen kylmälaiteasennusliike ja meillä on Tukesin vaatimat e3-pätevyydet. Teemme myös asennuksessa aina tyhjiönnin lisäksi typpihuuhtelun ja painekokeen, jolla varmistetaan putkistojen tiiveys .

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää »